Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΔΙΑΠΛΕΚΕΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΑΓΚΟΥΛΗΣ
Υπ.Βουλευτής Ν.Φθιώτιδας

ΙΛΛΥΡΙΑ WEB TV (6/12/2022)
ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΑΝΑ-ΛΥΣΕΙΣ
Παρουσίαση: Γιώργος Βοντετσιάνος
Σκηνοθεσία: Νίκος Σαλωνίτης


Οι Αστυνομικοί εκτός της οικονομικής εξαθλίωσης που βιώνουν, παρότι έχουν αποταθεί με υπομνήματα εδώ και πολλά χρόνια και τώρα εντείνουν τις καταγγελίες και για την μη απόδοση υλικοτεχνικών μέσων και εξοπλισμού όπως ιματισμός υποδήματα κ.α.

Βλέπουμε διαφημίσεις με δωρεές από εταιρείες - ιδρύματα προς την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ σε υλικοτεχνικό εξοπλισμό με αυτοκίνητα μοτοσυκλέτες, έχουμε και δωρεές σε μπουφάν , υποκαθιστώντας την υποχρέωση της ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ, οι δε εταιρείες έχουν τα ανάλογα οφέλη με τίς ανάλογες φοροαπαλλαγές τους. Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ επαιτεί πολλές φορές χαρτί μελάνια φωτοτυπικά, δημιουργεί συνθήκες διαπλοκής.

Έχει παρατηρηθεί και συμβαίνει σε επείγοντες καταστάσεις όπως τροχαία ατυχήματα, όπου η διαρροή καυσίμων δημιουργεί ολισθηρότητα στο οδόστρωμα, να επικοινωνούν με ντόπιες μάντρες οικοδομικών υλικών, που τούς καλούν να φέρουν άμμο για να την σκορπίσουν στο οδόστρωμα για την πρόληψη και αποφυγή νέων ατυχημάτων.
Πέστε μου τώρα εσείς, αν με αυτή την αναγκαία δοσοληψία από την έλλειψη ευθύνης της αρμόδιας Υπηρεσίας για τα συγκεκριμένα περιστατικά, πώς μπορείς να βεβαιώσεις αργότερα έστω μία τροχαία παράβαση σε κάποιο όχημα του όταν αυτός σε έχει εξυπηρετήσει;

Έφθασε ο υπουργός προστασίας κ. Θεοδωρικάκος να δηλώνει στα ΜΜΕ για τίς δωρεές που πραγματοποιήθηκαν σε ένα ακόμα σκάνδαλο που ταλανίζει την Πολιτεία μας με την <<Κιβωτό>> οτι αυτός που κάνει την δωρεά ακινήτων πρέπει να ελένχει και το αποτέλεσμα αυτής.

Αλλά ας μας πει ο υπουργός Π.Θεοδωρικάκος ποιος θα τον ελένξει ; Πώς κ. Υπουργέ πέρασες από όλες τις κομματικές ιδεολογίες και δεν είσαι ο μόνος! Ξεκίνησες από την ΚΝΕ και τώρα κατέχεις 26 ακίνητα, θυρίδες και τεράστια ποσά στις τράπεζες, να μάς ΔΕΊΞΕΙΣ και σε μας τον τρόπο του ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

Ασχολείσαι με την πολιτική από τη νεαρή του ηλικία και παλαιότερα υπήρξες μέλος της ΚΝΕ. Τον Ιανουάριο του 1990, στο 5ο συνέδριο της ΚΝΕ, που πραγματοποιήθηκε μετά τη διάσπαση της ΚΝΕ του 1989, εκλέχτηκες Γραμματέας του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ. Το 1991 προσχώρησες στο ΣΥΝ και το 1993 στο ΠΑ.ΣΟ.Κ. Διετέλεσε Αντινομάρχης Πειραιά από το 1994 έως το 1996. Ορίστηκες Σύμβουλος Στρατηγικής του Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη!!!

Πολιτικό κόμμα ΚΚΕ (-1991)
ΣΥΝ (1991-1993)
ΠΑΣΟΚ (1993-2012)
Νέα Δημοκρατία (2016-σήμερα)
Βλέπουμε και τα στοιχεία του Υπουργείου Οικονομικών όπως αυτά εμφανίζονται τα τελευταία 8 οκτώ και πλέον έτη άλλα δηλούν! η μη χρήση αυτών προκαλούν όλη αυτή την δυσοσμία που απορρέει από το Πολιτικό καθεστώς. Μήπως δεν τούς βλέπεις ότι λίγο πριν τις εκλογές αρχίζουν να δίνουν παροχές που στην ουσία χειραφετούν το εκλογικό σώμα , ένα εκλογικό σώμα που άγεται και φέρεται και αυτό να μας συμβαίνει πάντα!

Η μήπως πρέπει ο κάθε ΠΟΛΙΤΗΣ εκτός το να ΚΡΙΝΕΙ να συμμετέχει και στο ΑΡΧΕΙ

ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΣΤΗΜΑ.

Η ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ ΜΑΣ; ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΜΕ.


FACEBOOK LINK                                         YOUTUBE LINK